supporterstickers

    

    

Wat een leuk effect, al onze supporterstickers op een rijtje. Wij zijn er trots op!

Er zijn er nog een paar blanco, gereserveerd! Maar laat dat geen belemmering zijn om toch een donatie te doen voor KWF Kankerbestrijding. KWF gelooft in de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Die dag die komt. We weten alleen nog niet wanneer. Wat we wel weten is dat we samen deze dag dichterbij kunnen brengen. We vragen iedereen om ons mee te helpen, want alle beetjes helpen. Elke donatie, hoe klein dan ook wordt enorm gewaardeerd. Doneren kun je rechtstreeks bij KWF op onze speciale actiepagina.

Al onze supporters reizen in gedachten met ons mee……. en jullie kunnen ons allemaal volgen via de apps!

DuoStyle – op de achterdeuren

Een welverdiende mooie plek op de achterdeuren, aan beide zijden, voor DuoStyle Belettering. Al 10 jaar professionals in uitstraling!  Ze zoeken samen met de klant naar een oplossing voor het maken van reclame, en dat ook nog binnen budget. Met hun klantgerichte houding en persoonlijke aandacht, is DuoStyle een gewaardeerde partner. Ook voor Team 68-WGDW, want ze hebben de stickers op de LandRover geheel belangeloos geplakt. Top Susanne en Wendy, dank voor jullie inzet bij onze actie voor KWF. 

SUV Stuff – op de achterkant

 

Wat een service van SUV Stuff 4wd Travel & Outdoor Equipment. Snelle levering en fijn advies. Dat kan dus best, ook bij een webwinkel. SUV Stuff reist met ons mee richting het noorden van Scandinavie, op de achterkant van de LandRover, onder het trapje van FrontRunner. Laat het noorderlicht maar komen, wij hebben prachtig uitzicht vanaf het dak. Dank voor de steun Peter.

Auto Italia – op de voorspatborden

Elk merk auto is in goede handen bij Auto Italia in Deurne in de “stazione di servizio”. En de showroom lijkt wel een scuderia met steeds weer andere italiaanse auto’s, vaak jonge occasions, op zoek naar een nieuwe chauffeur. Ook na de aankoop ben je verzekerd van goede service. De service aan de LandRover geeft ons alle vertrouwen op een veilige reis. En ze reizen mee op de voorspatborden. Dank aan Auto Italia voor de technische en morele support.

Adriaans Bouwgroep – op de achterdeuren

Met de kernbegrippen open communicatie, nakomen van afspraken, gedegen organisatie en alles in één huis, kan Adriaans Bouwgroep opdrachtgevers op verschillende manieren van dienst zijn. Binnen de groep kan Adriaans worden ingeschakeld als aannemer, als projectontwikkelaar of als investeerder of belegger. Een betrouwbare partner in het bouwproces. Maar het resultaat is altijd ‘zoals u het hebben wilt’. Wat fijn dan ook dat ze ons steunen in de sponsoring voor KWF, de dag dat niemand aan kanker hoeft te sterven kan niet vlug genoeg komen. Zo willen we het hebben! Op de achterdeuren reist Adriaans Bouwgroep met ons mee.

VDL – op de achterkant en de zijspatborden

Kracht door samenwerking! Het motto van VDL. Kan het passender in onze actie tijdens de Scandinavian Covery Trial, waar ruim 100 equipes allen voor een eigen goed doel rijden. En wat te denken van de sponsors van Scanct team 68 –WGDW! Onze sponsors werken samen in de strijd tegen kanker. Samen in actie voor KWF. Door hun donaties rijden wij met een LandRover vol met stickers. En we zijn reuze blij met de stickers van VDL. Zowel op de beide achterspatborden, als op de achterdeur is het herkenbare logo van VDL zichtbaar. Samenwerken loont!

 

Stickers, stickers en nu nog de stickertjes

Wat een drukke dag! Dinsdag heeft Drukwijzer ‘s-morgens al heel vroeg, de stickers van nieuwe sponsoren in de LandRover van Erik gelegd en heeft Adriaans Bouwgroep zich als nieuwe sponsor aangemeld. Woensdag ochtend heeft Edwin (team 71-2016) namens de back-office de organisatiestickers opgehaald in den Bosch en vanmiddag is de auto wederom op visite geweest bij DuoStyle belettering. Wat een vakwerk en belangeloze inzet van Suzanne. De ruimte die er nu nog is, is vandaag verkocht! Top dat VDL ook meedoet. Volgende week gaan de supporterstickers er nog op, en dan….. zijn we er klaar voor, voor de ScanCoveryTrial! En we nemen mee….. een LandRover vol met stickers.

  

Auto Italia

   

Na een gedegen voorbereiding zijn ze er dan toch aan begonnen, de mannen van Auto Italia. Sinds onze inschrijving voor de editie 2017 zijn we al in overleg met Peter over de best mogelijke preparatie van de Land Rover Discovery 3. Bij Auto Italia kennen ze de auto goed vanwege het reguliere onderhoud. De kennis over soorten olie en gedragingen bij extreme temperaturen, moest in dit geval alleen van heel warm, voor de snelle Italiaanse bolides, naar heel koud, voor onze deelname aan de Scan Covery Trial.

Maar gelukkig zijn we al vroeg begonnen. Er is gecontroleerd op watergehalte en daar waar nodig is olie of vloeistof vervangen. De koelvloeistof kan het nu hebben tot -46 graden. De nieuwe winterbanden worden er op gelegd. De remblokken zijn waar nodig vervangen.

En de accu is gemeten op volle lichtbelasting! We hebben nog genoeg over maar zullen voor een tijdige start in de koude ochtend gebruik kunnen maken van de powerpack van Auto Italia.

We krijgen nog wat materiaal mee, dan kunnen we indien nodig een garage opzoeken. Indien nodig…. want Peter heeft ons beloofd dat alles is gedaan wat gedaan kan worden. En met de naam Auto Italia op de voorschermen, hangt het succes van welslagen van de scanct 2017 geheel af van team 68……

 

S.O.S. … in voorbereiding

We hebben een hele lijst gekregen van de organisatie. Een checklist met opties maar ook met verplichtingen. Daarop wordt gecontroleerd bij de start op 6 januari. Deze lijst hebben we aangevuld met de aantekeningen uit mijn boekje. En nu zijn we dan langzaamaan aan het afvinken; Wat moet er in de auto mee, wat willen we persoonlijk meenemen, wat wordt ons noodrantsoen, en hebben we alle navigatiespullen op orde.

En, uiteraard heel belangrijk voor onze veiligheid en die van de andere teams, de SOS spullen. Wat we hebben verzameld komt in ons boodschappenkistje. Nu nog even uitzoeken of er nog landelijke Scandinavische eisen zijn aan de kleur van de veiligheidsvestjes, en…… op zoek naar oranje fakkels…..

VINI.nl – op de motorkap

fb-vininl

De eigenaren hebben een heerlijke hobby. Ze importeren de lekkerste wijnen uit het zonovergoten Italië. Volg VINI.nl op facebook want er zijn regelmatig proeverijen of diners waarbij aangesloten kan worden. Francis zorgt altijd voor een warm welkom waarna Arjen met passie vertelt over zijn Italië en de wijnen van VINI.nl. Wij zullen aan dat zonovergoten Italië denken wanneer we in winterse omstandigheden de scandinavische landen doorkruisen tijdens de ScanCT. Goed zichtbaar op de voorzijde van de motorkap nemen we VINI.nl mee op onze reis. Dank voor de donatie aan KWF, die is zeer welkom.