BolwerkWeekers – goed geslaagd, goed doel

BolwerkWeekers, voor een berekend advies. Vanuit een fijne werkplek in Deurne werken ze al ruim 25 jaar actief in alle sectoren van de bouw en adviseren op het gebied van bouwconstructies. Het bedrijf is gebouwd op 3 pijlers: Plezier in het werk, openheid en innovatie. Inmiddels is het een traditie om het kerstbudget voor kaarten en relatiegeschenken te doneren aan een goed doel. Dit jaar is dat wederom KWF, want zoals Erik en Corine al zeggen, de dag zonder kanker kan niet vlug genoeg komen. Op weg dus voor de #scanct met BolwerkWeekers prominent op de motorkap.

fb-bolwerkweekers

SUV Stuff – stoer en sterk

Wat een service van SUV Stuff 4wd Travel & Outdoor Equipment. Snelle levering en fijn advies. Dat kan dus best, ook bij een webwinkel. SUV Stuff reist met ons mee richting het noorden van Scandinavie, op de achterkant van de LandRover, onder het trapje van FrontRunner. Laat het noorderlicht maar komen, wij hebben prachtig uitzicht vanaf het dak. Dank voor de steun Peter.

VINI.nl – fris…..

De eigenaren hebben een heerlijke hobby. Ze importeren de lekkerste wijnen uit het zonovergoten Italië. Volg VINI.nl op facebook want er zijn regelmatig proeverijen of diners waarbij aangesloten kan worden. Francis zorgt altijd voor een warm welkom waarna Arjen met passie vertelt over zijn Italië en de wijnen van VINI.nl. Wij zullen aan dat zonovergoten Italië denken wanneer we in winterse omstandigheden de scandinavische landen doorkruisen tijdens de ScanCT. Goed zichtbaar op de voorzijde van de motorkap nemen we VINI.nl mee op onze reis. Dank voor de donatie aan KWF, die is zeer welkom.

fb-vininl

K+ Adviesgroep – samen meer

K+ Adviesgroep bv is een ingenieursbureau dat door geheel Nederland installatietechnische adviezen op een unieke manier combineert met de advisering op het gebied van Bouwfysica, Akoestiek, Energiebeheer, Duurzaam bouwen en Brandveiligheid. K+ Adviesgroep hanteert als lijfspreuk: ‘Meer bouwen met minder Techniek’. Het integrale bouw(fysisch) en installatieontwerpproces voorkomt dat onnodig veel techniek wordt toegepast. Uit oogpunt van investeringen en exploitatie biedt dit grote voordelen. Techniek staat alleen ten dienste van de gebruiker. En niet andersom. K+ Adviesgroep biedt ‘Samen Meer’. En wat fijn dat ze dat ook doen voor KWF, en met ons meereizen naar het noorden!

fb-k

Adriaans Bouwgroep – zo willen we het hebben

Met de kernbegrippen open communicatie, nakomen van afspraken, gedegen organisatie en alles in één huis, kan Adriaans Bouwgroep opdrachtgevers op verschillende manieren van dienst zijn. Binnen de groep kan Adriaans worden ingeschakeld als aannemer, als projectontwikkelaar of als investeerder of belegger. Een betrouwbare partner in het bouwproces. Maar het resultaat is altijd ‘zoals u het hebben wilt’. Wat fijn dan ook dat ze ons steunen in de sponsoring voor KWF, de dag dat niemand aan kanker hoeft te sterven kan niet vlug genoeg komen. Zo willen we het hebben! Op de achterdeuren reist Adriaans Bouwgroep met ons mee.

VDL – samenwerken loont

 

Kracht door samenwerking! Het motto van VDL. Kan het passender in onze actie tijdens de Scandinavian Covery Trial, waar ruim 100 equipes allen voor een eigen goed doel rijden. En wat te denken van de sponsors van Scanct team 68 –WGDW! Onze sponsors werken samen in de strijd tegen kanker. Samen in actie voor KWF. Door hun donaties rijden wij met een LandRover vol met stickers. En we zijn reuze blij met de stickers van VDL. Zowel op de beide achterspatborden, als op de achterdeur is het herkenbare logo van VDL zichtbaar. Samenwerken loont!

AV Advocaten – zonder schade afgehandeld

AV Advocaten levert succesvol juridisch advies en rechtsbijstand op tal van gebieden. Voor veel bedrijven treden ze op als vaste huisadvocaat, waarbij alle juridische kwesties uit handen worden genomen. Maar ook particulieren worden bijgestaan. Ook geven ze handige juridische tips en tools via sociale media, interactieve workshops en e-learning. Helder en direct toepasbaar. Actieve kennisdeling is voor AV Advocaten een must. Wat fijn dat ze ook actief zijn in onze actie voor KWF. We hopen jullie diensten verder niet nodig te hebben tijdens onze ScanCT. Maar voor de zekerheid reizen jullie mee, met een sticker boven onze hoofden op de dakrand. Ons kan niks meer gebeuren!

fb-av-advocaten

Komma – komma met die kilometers

Komma Mediadesign heeft de visie dat in iedere organisatie aantoonbare, onbenutte meerwaarde zit. Hun ambitie is om die meerwaarde zo optimaal mogelijk te laten renderen. Ze zetten nooit een punt achter hun diensten maar streven juist naar perfectie, want het kan altijd nóg beter. Komma Mediadesign houdt van uitdagingen en verlegt graag de grenzen. Stilstand is achteruitgang en elk probleem heeft een passende oplossing. En daarom zijn we heel blij met hun steun voor KWF, het kon niet passender. Meereizen met de scanct is dan ook geen punt voor Komma.

fb-komma

Bouwmij Janssen – uitzicht over de dakrand

Bouwmij Janssen B.V. Ontwikkeling & Realisatie is een ontwikkelende aannemer. Met kennis en ervaring leveren ze een bijdrage aan kwaliteit, kostenbesparing en planning. Ze zijn van A tot Z betrokken bij een project. Ook bij ons scanct project treden ze proactief op, want onze berichten zullen geretweet en gedeeld worden op de social media, daar zijn we zeker van. Fijn Bouwmij Janssen dat jullie KWF steunen en meereizen op de dakrand.

fb-bouwmijjanssen