Het is gebeurd!!!

Alle posities zoals we ze hadden bedacht zijn door de sponsoren bezet. Mocht je nog een kleine uiting willen doen kunnen we nog wel een plekje vinden op de Land Rover, hoewel dat niet meer eenvoudig zal zijn. Doneren mag nog steeds, ook zonder sticker, via de actiepagina.

Natuurlijk mag je ons beeldmerk en naam gebruiken om je betrokkenheid aan de goede zaak kenbaar te maken. En natuurlijk brengen we je bedrijf zoveel mogelijk in beeld. Daarom hieronder een opsomming van de inmiddels gepubliceerde berichten.

Wij zijn trots op het bereikte resultaat en vinden het super dat we nog voor de start van de ScanCovertTrial met een auto vol sponsoren kunnen rondrijden. Sponsoren die allemaal in actie zijn, met ons, voor KWF!

Olimometer 2.52

 


“Bij BolwerkWeekers gaat geen jaartje stilletjes voorbij,
er is altijd iets aan de hand, personeel gaat weg, of komt erbij,

en zo gaat dat nu al meer dan vijfentwintig jaar.
Personeel……. je bent er nooit mee klaar.“Het begin van het jaarlijkse sinterklaasgedicht waarin iedereen even speciaal benoemd wordt. Bij het gedicht uiteraard wat lekkers, want daar gaat het toch om! Of is het andersom?

Dit jaar heeft dat geweldige team al op voorhand een “cadeautje” teruggegeven aan de tekstschrijfster en de chocoladesponsor; een bijdrage voor KWF EN een sticker op de LandRover.

Ze reizen met ons mee voor KWF bij de ScanCT. Super jongens en meiden van BolwerkWeekers, we nemen de boodschap mee op de rocksliders van de LandRover; “Keep calm and don’t eat the yellow snow”


Topmatrijzen van Nederlandse bodem. Dat is Verbi. Zij vervaardigen en onderhouden matrijzen voor de kunststofindustrie. Ook testmatrijzen, inserts voor o.a. trekstafen, glansplaten en UL-bars vinden hun weg naar kunststof producenten in de hele wereld die hiermee hun materialen testen. Inmiddels heeft Verbi haar 500ste insert afgeleverd, een mijlpaal voor het bedrijf. Een fijne partner vanaf schetsontwerp tot eindproduct. Heel fijn dat ze het goede doel van KWF willen ondersteunen. Verbi reist dapper met ons mee in de #scanct op de kunststof bumper.

 


FCM Travel Solutions The Netherlands is specialist op het gebied van zakenreizen en biedt dienstverlening op maat. Zowel voor grote als kleine ondernemingen bespaart FCm op de reiskosten van de klant. De waarde van deze besparing is ongekend door geavanceerde technologieën binnen het netwerk, allianties met de voornaamste luchtvaartmaatschappijen, hotels en autohuur partners, een 24-uurs dienstverlening wereldwijd en de onderhandelingskracht van moedermaatschappij Flight Centre Limited.

En ondanks deze brede kijk op zakenreizen, vindt FCM Travel Solutions het ook de moeite waard om als stickersponsor met ons mee te reizen naar Scandinavië met de #scanct voor KWF Kankerbestrijding zowel links als rechts op de deuren.


Het Mastor Team, met een meer dan 25-jarige ervaring in de intralogistiek en material-handling, stelt zich ten doel om de MKB klant te ontzorgen om palletstellingen weer geschikt te maken voor veilig gebruik.Jaarlijkse controle van de magazijnstellingen door Maas Holland de onafhankelijke keurmeester, is het verstandig keuze. Een regelmatige magazijn-inspectie en een stelling-keuring door de MagazijnPolitie zijn altijd aan te raden omdat het van groot belang is voor de veiligheid van medewerkers.

Veiligheid staat bovenaan de lijst. Gelukkig het goede doel ook bij Ton en Angrid Maas, want hun jaarlijkse donatie gaat dit jaar naar KWF. Fijn dat Mastor en Maas Holland team 68 steunen en meereizen op de achterdeuren, aan beide zijden!

 


SIX ICT maakt al vanaf 2003 ICT eenvoudig voor haar relaties door haar kennis, ervaring, één (persoonlijk) aanspreekpunt en servicegerichte werkwijze. En voor Team WGDW hebben ze al in 2016 bewezen al deze kwaliteiten in te zetten. Met de service van SIX ICT is ook Team 68 voor de voorbereidingen gehost en voorzien van adviezen. SIX ICT reist mee (wederom) op de spiegels, en houdt daarnaast nauw contact met onze backoffice om een goede verslaggeving tijdens ons avontuur te garanderen voor alle sponsors, supporters èn KWF.

 

 


dakAlliance staat voor no-nonsens, kwaliteit, duurzaamheid…….alles wat je mag verwachten bij een goede dakdekker. Maar daarnaast vormen Bart en Koos een bevlogen creatief team, met het besef dat je alleen samen succesvol kunt bouwen. dakAlliance geeft standaard verzekerde garantie, en reist mee met ons avontuur op de deuren en de achterzijde De kwaliteit en betrouwbaarheid maakt dakAlliance een goede partner voor Team 68 –WGDW… en voor KWF natuurlijk!

 

 

 


BolwerkWeekers, voor een berekend advies. Vanuit een fijne werkplek in Deurne werken ze al ruim 25 jaar actief in alle sectoren van de bouw en adviseren op het gebied van bouwconstructies. Het bedrijf is gebouwd op 3 pijlers: Plezier in het werk, openheid en innovatie. Inmiddels is het een traditie om het kerstbudget voor kaarten en relatiegeschenken te doneren aan een goed doel. Dit jaar is dat wederom KWF, want zoals Erik en Corine al zeggen, de dag zonder kanker kan niet vlug genoeg komen. Op weg dus voor de #scanct met BolwerkWeekers prominent op de motorkap.

 


 

Alexander, Bas, Frans Jozef, Hans, Marc, Mischa, Nico, Rob, Stan en Erik vormen een solide op elkaar ingespeeld netwerk bouwprofessionals. Lopend van de eerste haalbaarheidsstudies voor een (ver-) bouwopgave via het ontwerpen en uitwerken van bouwprojecten tot advisering ten aanzien van facility management biedt Archifoor een integrale dienstverlening. Elk van de leden heeft een ruime ervaring, en door kennis te bundelen kan een hoge kwaliteit van dienstverlening gegarandeerd worden. In deze samenwerking is ook plaats voor het goede doel. Fijn dat de leden van Archifoor Coöperatie u.a. met ons het avontuur aangaan, figuurlijk dan…. op de achterruit van de auto met een sticker voor KWF.


Op volle kracht wendbaar. Dat lees je op de website van Novaform. En hoe treffend zijn de teksten in relatie tot ons avontuur; “de balans tussen moeilijkheden en mogelijkheden”, daar lopen we vast tegenaan. Maar gelukkig geven ze de oplossing ook; “met elkaar strijden en doortastend handelen”. Als Team Witte Gij de Weg vinden wij het dan ook heel fijn dat we de wijze woorden van Novaform mee mogen nemen op de voordeuren, zowel bij de bestuurder als de navigator. En daarbij biedt hun donatie voor KWF weer meer mogelijkheden in de strijd tegen kanker.

 

 


 

Bouwmij Janssen B.V. Ontwikkeling & Realisatie is een ontwikkelende aannemer. Met kennis en ervaring leveren ze een bijdrage aan kwaliteit, kostenbesparing en planning. Ze zijn van A tot Z betrokken bij een project. Ook bij ons scanct project treden ze proactief op, want onze berichten zullen geretweet en gedeeld worden op de social media, daar zijn we zeker van. Fijn Bouwmij Janssen dat jullie KWF steunen en meereizen op de dakrand.

 

 


K+ Adviesgroep bv is een ingenieursbureau dat door geheel Nederland installatietechnische adviezen op een unieke manier combineert met de advisering op het gebied van Bouwfysica, Akoestiek, Energiebeheer, Duurzaam bouwen en Brandveiligheid. K+ Adviesgroep hanteert als lijfspreuk: ‘Meer bouwen met minder Techniek’. Het integrale bouw(fysisch) en installatieontwerpproces voorkomt dat onnodig veel techniek wordt toegepast. Uit oogpunt van investeringen en exploitatie biedt dit grote voordelen. Techniek staat alleen ten dienste van de gebruiker. En niet andersom. K+ Adviesgroep biedt ‘Samen Meer’. En wat fijn dat ze dat ook doen voor KWF, en met ons meereizen naar het noorden!

 

 


Wat een prachtige visie heeft Companion Customer Care; “Binnen alle contacten is het schenken van de juiste aandacht een onmisbare factor. Aandacht voor de opdrachtgever, maar bovenal haar klant, product of dienst. Maar ook aandacht voor de agent die het visitekaartje is. Binnen al deze factoren draagt aandacht bij aan een succesvolle samenwerking.” Wij zijn dan ook heel blij met de aandacht van Companion voor onze reis, maar met name voor de bijdrage voor het goede doel KWF, want samenwerken loont!

 

 

 


Komma Mediadesign heeft de visie dat in iedere organisatie aantoonbare, onbenutte meerwaarde zit. Hun ambitie is om die meerwaarde zo optimaal mogelijk te laten renderen. Ze zetten nooit een punt achter hun diensten maar streven juist naar perfectie, want het kan altijd nóg beter. Komma Mediadesign houdt van uitdagingen en verlegt graag de grenzen. Stilstand is achteruitgang en elk probleem heeft een passende oplossing. En daarom zijn we heel blij met hun steun voor KWF, het kon niet passender. Meereizen met de scanct is dan ook geen punt voor Komma.

 

 


AV Advocaten levert succesvol juridisch advies en rechtsbijstand op tal van gebieden. Voor veel bedrijven treden ze op als vaste huisadvocaat, waarbij alle juridische kwesties uit handen worden genomen. Maar ook particulieren worden bijgestaan. Ook geven ze handige juridische tips en tools via sociale media, interactieve workshops en e-learning. Helder en direct toepasbaar. Actieve kennisdeling is voor AV Advocaten een must. Wat fijn dat ze ook actief zijn in onze actie voor KWF. We hopen jullie diensten verder niet nodig te hebben tijdens onze ScanCT. Maar voor de zekerheid reizen jullie mee, met een sticker boven onze hoofden op de dakrand. Ons kan niks meer gebeuren!

 

 


De eigenaren hebben een heerlijke hobby. Ze importeren de lekkerste wijnen uit het zonovergoten Italië. Volg VINI.nl op facebook want er zijn regelmatig proeverijen of diners waarbij aangesloten kan worden. Francis zorgt altijd voor een warm welkom waarna Arjen met passie vertelt over zijn Italië en de wijnen van VINI.nl. Wij zullen aan dat zonovergoten Italië denken wanneer we in winterse omstandigheden de scandinavische landen doorkruisen tijdens de ScanCT. Goed zichtbaar op de voorzijde van de motorkap nemen we VINI.nl mee op onze reis. Dank voor de donatie aan KWF, die is zeer welkom.

 

 


 

Meer dan alleen een accountant….. Max Accountants; Deskundig advies op zowel het gebied van de Accountant als dat van de Belastingadviseur. Samen met de onderneming de juiste beslissingen tijdig signaleren. Nu straks en in de toekomst. Kijk dat vinden we nu zo fijn als Team 68-WGDW, meedenken voor de toekomst! Door ons, maar vooral KWF te ondersteunen in de strijd tegen kanker. Fijn dat jullie meereizen met de scanct.

 

 


Met de kernbegrippen open communicatie, nakomen van afspraken, gedegen organisatie en alles in één huis, kan Adriaans Bouwgroep opdrachtgevers op verschillende manieren van dienst zijn. Binnen de groep kan Adriaans worden ingeschakeld als aannemer, als projectontwikkelaar of als investeerder of belegger. Een betrouwbare partner in het bouwproces. Maar het resultaat is altijd ‘zoals u het hebben wilt’. Wat fijn dan ook dat ze ons steunen in de sponsoring voor KWF, de dag dat niemand aan kanker hoeft te sterven kan niet vlug genoeg komen. Zo willen we het hebben! Op de achterdeuren reist Adriaans Bouwgroep met ons mee.

 

 


Kracht door samenwerking! Het motto van VDL. Kan het passender in onze actie tijdens de Scandinavian Covery Trial, waar ruim 100 equipes allen voor een eigen goed doel rijden. En wat te denken van de sponsors van Scanct team 68 –WGDW! Onze sponsors werken samen in de strijd tegen kanker. Samen in actie voor KWF. Door hun donaties rijden wij met een LandRover vol met stickers. En we zijn reuze blij met de stickers van VDL. Zowel op de beide achterspatborden, als op de achterdeur is het herkenbare logo van VDL zichtbaar. Samenwerken loont!

 

 


Elk merk auto is in goede handen bij Auto Italia in Deurne in de “stazione di servizio”. En de showroom lijkt wel een scuderia met steeds weer andere italiaanse auto’s, vaak jonge occasions, op zoek naar een nieuwe chauffeur. Ook na de aankoop ben je verzekerd van goede service. De service aan de LandRover geeft ons alle vertrouwen op een veilige reis. En ze reizen mee op de voorspatborden. Dank aan Auto Italia voor de technische en morele support.

 

 

 


Wat een service van SUV Stuff 4wd Travel & Outdoor Equipment. Snelle levering en fijn advies. Dat kan dus best, ook bij een webwinkel. SUV Stuff reist met ons mee richting het noorden van Scandinavie, op de achterkant van de LandRover, onder het trapje van FrontRunner. Laat het noorderlicht maar komen, wij hebben prachtig uitzicht vanaf het dak. Dank voor de steun Peter.

 

 

 

 


Een welverdiende mooie plek op de achterdeuren, aan beide zijden, voor DuoStyle Belettering. Al 10 jaar professionals in uitstraling!  Ze zoeken samen met de klant naar een oplossing voor het maken van reclame, en dat ook nog binnen budget. Met hun klantgerichte houding en persoonlijke aandacht, is DuoStyle een gewaardeerde partner.

Ook voor Team 68-WGDW, want ze hebben de stickers op de LandRover geheel belangeloos geplakt. Top Susanne en Wendy, dank voor jullie inzet bij onze actie voor KWF.