we worden gevolgd….

rendierDe kerstdagen zijn achter de rug, en we zijn druk bezig met de voorbereidingen. De communicatie via alle kanalen loopt volop en we zijn heel erg blij met alle aandacht.
Op de website van onze kwf actie komen we heel veel namen tegen. Donateurs zijn Eric en Marcelle, Robert en Annemarie, Bas, Angelique, Bram en Lynn, Marcel, Lodewijk, Marjo, Charl en Inge, Bennie en Marian, Franz en Simone, S en rijk, T, Ronald, Frank, Chrissy, Arno, Sjanny en Rens, Henri en Karin, Gilbert, Tim, Mark, Hilde, Anthony en Evy, Erwin, Leon, Casim, Fons, Marc en Anke, Helen, Alexandra, Mies, Sjaak, Vincent en Candia, Harry, Bettie, Arjan en Petra, Theo, Leo en Kim. En daarnaast de anonieme donateurs. Allemaal enorm bedankt. De stickersponsors zijn meestal bedrijven en hen zullen we op een ander moment, met de foto’s even netjes op een rijtje zetten. Ook jullie bedanken we voor het vertrouwen.

Maar dat geldt niet alleen voor de sponsoring. Op facebook hebben we volgens de statistieken een groot bereik. De top 10 van landen die we via facebook bereiken; Nederland, Verenigde Staten, Belgie, Duitsland, Spanje, Ierland, Hongarije, Canada, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk. Maar dat zijn er maar 10 van de totaal 43 landen van waaruit we gevolgd worden. We hebben ook een sponsor uit Singapore en vanuit de Zuidkaap en Luttenberg worden we ook gevolgd.

facebook

 

 

Afgelopen week hebben we 90 vind-ik-leuks gehad, en een bereik van 2055 in één week!, 180 betrokken personen, 54% vrouw, 46% man in alle leeftijdsgroepen.
Ons meest bekeken bericht heeft op dit moment een bereik van 516 en op het bericht van de bestickering is maar liefst 289 keer geklikt.
Kortom….. SCT Team 71 uit Vught is erg blij met alle betrokkenheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *