afsluitend of nieuw begin…..

Het vorige bericht dateert van 10 januari, de dag dat het team 71 uit Vught, de auto, de teamleden en de teamnaam WGDW Witte Gij De Weg, veilig thuis hebben gebracht. Met een opbrengst voor KWF van € 11.000,- is iedereen supertrots op deze twee avonturiers.

Grandioos… Hele families, collega’s en wildvreemden hebben het team op de voet gevolgd via internet, Facebook en Twitter. De backoffice heeft er zelfs een fotoboekje van gemaakt. We gaan met de sponsoren nog afsluiten, als beloofd met een bbq. De autorit was een superleuke, enerverende, vermoeide, puzzelende ervaringstocht die Edwin en Wouter iedereen kunnen aanbevelen.

WP_20160228_004    WP_20160228_005

Op bovengenoemde aanbeveling voor dit avontuur hebben Erik en Corine echter niet gewacht. Uiteindelijk (pas) op 12 januari ingeschreven omdat er ook een naam moest worden ingevuld, en daar hadden we het nog niet over gehad…..

Eerlijk gezegd, heeft dat ook maar een paar minuten geduurd. Het goede doel zou hetzelfde zijn, en de website zal nog een jaartje gehost worden (dank SIX ICT!), waarom dan niet de Brabantse vlag nogmaals naar het Noorden brengen? Onder een nieuw teamnummer, met een andere auto en een zeer enthousiaste crew, wordt WGDW vervolgd!

En… we hebben een startnummer, dus volg de avonturen op de website, onder dezelfde naam, wgdw.nl. Twitter blijft @scanct_wgdw, en facebook is “Scanct team WGDW” geworden.

banner website v2

NB alle gegevens van team 71- WGDW blijven behouden op de website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *