Auto Italia

   

Na een gedegen voorbereiding zijn ze er dan toch aan begonnen, de mannen van Auto Italia. Sinds onze inschrijving voor de editie 2017 zijn we al in overleg met Peter over de best mogelijke preparatie van de Land Rover Discovery 3. Bij Auto Italia kennen ze de auto goed vanwege het reguliere onderhoud. De kennis over soorten olie en gedragingen bij extreme temperaturen, moest in dit geval alleen van heel warm, voor de snelle Italiaanse bolides, naar heel koud, voor onze deelname aan de Scan Covery Trial.

Maar gelukkig zijn we al vroeg begonnen. Er is gecontroleerd op watergehalte en daar waar nodig is olie of vloeistof vervangen. De koelvloeistof kan het nu hebben tot -46 graden. De nieuwe winterbanden worden er op gelegd. De remblokken zijn waar nodig vervangen.

En de accu is gemeten op volle lichtbelasting! We hebben nog genoeg over maar zullen voor een tijdige start in de koude ochtend gebruik kunnen maken van de powerpack van Auto Italia.

We krijgen nog wat materiaal mee, dan kunnen we indien nodig een garage opzoeken. Indien nodig…. want Peter heeft ons beloofd dat alles is gedaan wat gedaan kan worden. En met de naam Auto Italia op de voorschermen, hangt het succes van welslagen van de scanct 2017 geheel af van team 68……

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *