Maas Holland en Mastor – veiligheid staat voorop

Het Mastor Team, met een meer dan 25-jarige ervaring in de intralogistiek en material-handling, stelt zich ten doel om de MKB klant te ontzorgen om palletstellingen weer geschikt te maken voor veilig gebruik.

Jaarlijkse controle van de magazijnstellingen door Maas Holland de onafhankelijke keurmeester, is het verstandig keuze. Een regelmatige magazijn-inspectie en een stelling-keuring door de MagazijnPolitie zijn altijd aan te raden omdat het van groot belang is voor de veiligheid van medewerkers.

Veiligheid staat bovenaan de lijst. Gelukkig het goede doel ook bij Ton en Angrid Maas, want hun jaarlijkse donatie gaat dit jaar naar KWF. Fijn dat Mastor en Maas Holland team 68 steunen en meereizen op de achterdeuren, aan beide zijden!

fb-maasholland

Eén gedachte over “Maas Holland en Mastor – veiligheid staat voorop

  1. Angrid & Ton Beantwoorden

    Wat een bijzondere week. Corine Vriends en Erik Bolwerk hebben veel gereden, gepuzzeld, gezien en beleefd. Hun uithoudingsvermogen is op de proef gesteld met lange dagen en korte nachten. Maar wat hebben ze veel moois gezien.
    En wat zijn we trots…. op jullie als initiatiefnemers en het super bedrag dat jullie bij elkaar gebracht hebben voor KWF. En dat geheel belangeloos en betaald uit eigen zak; alle stickersponsorgelden zijn rechtstreeks naar het KWF gegaan. Zo komt de dag steeds een beetje dichterbij dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Onze duimen omhoog voor jullie……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *