ScanCoveryTrial Experience Day, deel 2

Deze dag staat in het teken van kennismaken. Kennismaken met de organisatie welke met 6 auto’s meerijdt in januari. Kennismaken met de andere deelnemers, zeker 200. En kennismaken met het brein van de wedstrijdleider.

Leuk hoor al die andere enthousiaste deelnemers. Op de parkeerplaats beginnen de eerste gesprekken. Lopend naar de ontvangst gaat het gewoon door, zo ook bij de koffie, het verzamelen in het auditorium, de lunch, het kijkje in Burgers Bush, de parkeerplaats, de start voor de mini-scanct, de terugkomst na de mini-scanct, het stamppotbuffet en de eindbespreking in het auditorium. Oh nee, het ging ook nog door op weg naar de parkeerplaats, en nu thuis weer met het bekijken van alle achtergronden van de teams behorende bij deze leuke ontmoetingen.

En super leuk om opnieuw te puzzelen en te navigeren. Eerlijk gezegd hebben we dat nog niet gedaan vanuit de LandRover, en ook nooit met navigatiemiddelen. Maar we hebben genoten! Ingetekende lijn, tussenpunt via coördinaties, grensbenadering, weer een tussenroute, vanuit coördinatiepunt een pijl naar pijl opdracht, dan nog een coördinatieopdracht. En de laatste opdracht waren de vragen.

Wat het opbrengt voor de startpositie weten we nog niet. Dinsdag krijgen we de uitslag en de uitleg bij deze oefeningen. Dat wordt dus evalueren! Ook met de backoffice, want ook bij de vragen zaten wat gemene instinkers….. Maar we hebben in elk geval kennis kunnen maken met het brein van de wedstrijdleiding  (foto’s volgen)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *