sponsoren en supporters

wp_20161115_015Tot nu toe hebben we onze sticker-sponsoren gepresenteerd op de website, twitter en facebook. En deze publicaties hebben een behoorlijk bereik gehad. Fijn voor onze sponsoren en fijn voor ons, want alle aandacht voor ons avontuur betekent aandacht voor het doel, geld ophalen voor KWF. En daarnaast krijgen we heel regelmatig berichtjes van KWF dat er geld gedoneerd is door supporters. “Onze” supporters, want ook zij leven met ons mee naar ons avontuur en laten dat zien door, soms met een leuk bericht, geld te storten via onze KWF-actiepagina. We hebben een manier bedacht om ook onze supporters mee te laten reizen naar de Scandinavische landen in januari….

Elke supporter kan van ons een sticker krijgen waarop een persoonlijke boodschap geschreven kan worden. Wij zoeken dan een mooie plek op de LandRover en je reist dan met ons mee.

Wil je zelf schrijven, super leuk! Wil je dat wij een boodschap van jou op je sticker schrijven, ook prima. Stuur ons hoe dan ook even een mailtje naar info@wgdw.nl. Dat wordt een gezellige reis met onze sponsoren èn onze supporters. Fijn dat jullie allemaal meegaan “up to the north” voor KWF.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *