startplek bekend!

De eerste echte test zit er op. De Experience Day! En wat zijn we blij met het resultaat.

We hadden ons voorbereid op gebruik van navigatiemiddelen, iets dat navigator Corine niet echt gewend is. Ze rijdt, liefst zonder elektronische hulpmiddelen, naar het doel. Onderweg alles herkennend en steeds wijzende op de eerder aangedane mooie plekjes in het land. Zo ging het ook met de mini-scanct. Daar waar rijder Erik precies als afgesproken deed wat Corine zei, was hij zich niet bewust ooit eerder te hebben gereden op de prachtige Veluwe.

We hebben genoten van het landschap en van de uitdagingen die de wedstrijdleider voor de teams had voorbereid. En de fouten…. het brein van de wedstrijdleider over het plaatsen van letters gaan we nog eens overdenken. De “pijlen kortste route” vragen om een extra vergrootglas. En we gaan ons nog beraden, met de backoffice, op de vragen en de antwoorden.

We hebben een heerlijke dag gehad, en vandaag de uitslag gekregen….. we starten op de 16e plek in de expert-klasse, op 6 januari om 13:15 vanuit Beek (gem Montferland). 16e, en dat als nieuwkomers. We hebben er zin in!

img_7208

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *