stavaza

Onderzoek naar de stand van voorbereiding van team 71 wgdw. Datum is 14 november 2015, nog precies 7 weken voor de start van de ScanCoveryTrial.

De officiele website geeft tips en trucs. Een interview met het team geeft de volgende resultaten op de verschillende onderdelen;
Welke auto’s zijn geschikt en welke niet?
Dat maakt niet meer uit; de keuze is allang gemaakt en de Nissan ………. Staat voor de deur. De voorkeur van de organisatie voor vierwiel aangedreven vehicels wordt daarmee ingevuld.
Winterbanden en/of sneeuwkettingen?
Het rijden met sneeuwkettingen is in Scandinavië over het algemeen verboden. De heren hebben echter nog niet nagedacht over de banden!! Maar we hebben nog 7 weken, en met een goed gesprek over sponsoring bij de Nissandealer gaan winterbanden nog wel lukken, toch?
Navigatiemiddelen en/of routebegeleiding?
Ahum, daar heb ik nog helemaal niets over gehoord. Maar ja, we hebben nog 7 weken…
Laptop en internetverbinding?
Dat hoeft geen probleem te zijn, met facebook en een eigen website zijn de heren erg goed! In organiseren en delegeren. Ach ja, voor het goede doel kun je nog best vrijwilligers vinden.
Kleding en schoeisel?
Zit helemaal goed hoor! Ik heb een dikke trui gezien voor Edwin. Was niet te krijgen in de maat van Wouter. Maar ik zie daar nog geen problemen, laag-over-laag werkt altijd!
Etenswaren?
Daarover hebben we uitgebreid gesproken, en omdat ze dat zelf ook belangrijk vinden, komt dat wel goed. Waarschijnlijk pas op de vrijdag voor vertrek, maar je moet prioriteiten stellen.
Geld of een Creditcard?
Aangezien de heren voor het werk veel reizen zal de creditcard wel beschikbaar zijn. Belangrijker wordt het om sponsorgeld te verkrijgen!

wordt vervolgd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *