trainingsweekend (nummer 1)

trainingsweekend 1

Aan de auto zijn al een paar aanpassingen gedaan in voorbereiding op januari 2017, daarover later meer in Erik’s blogs. Het team moet echter ook klaargestoomd worden, en er zijn nog maar 253 dagen te gaan. Daarom is samen met “backoffice team Provence” het plan bedacht om de “lange rit” te oefenen. Corine om de auto te leren kennen, reisziekte te testen en te oefenen op “langereistijdzonderrust”. Erik om te testen hoe het is om niet achter het stuur te zitten, navigatiesystemen te testen, kaart erbij te pakken waar nodig en te bedenken welke aanpassingen nog nodig zijn aan het interieur.

Doel: Provence. Reisafstand: 1175 km enkel. Duur: vrijdag heen, zondag terug.

Wat hebben we zoal meegemaakt? We zijn vergeten om een uitgebreid fotoverslag te maken, volgende keer beter op letten dus. De twee navigatiesystemen waren geen vriendjes, met elf uur of twaalf uur reistijd zijn we onderzoek gestart naar de verschillen. (in verband met onze concurrentiepositie laten we ons hierover niet verder uit). Kabels en snoeren hebben we straks hard nodig wanneer ook telefoons en andere devices moeten aansluiten op de disco-wifi, maar die zijn er al en werken, dank aan team 71.

De stoelverwarming werkt en de slaapstand ook! Helaas voor jullie staat het dutje dus niet op de foto. En de auto? Die kan alles hebben! Twee verschillende bestuurders, franse diesel, lange rit zonder stop of afkoeling, zon, regen, hagel en sneeuw.

Grote dank voor de ondersteuning tijdens de tussenstop aan “backoffice team Provence”. We gaan nog evalueren met “backoffice team WGDW”, voor tips en tricks. Maar daarvoor is nog tijd….. tot trainingsweekend nummer 2 😉

Eén gedachte over “trainingsweekend (nummer 1)

  1. Pingback:april…lente? – website Corine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *