trainingsweekend (nummer 3)

vini2

Even de warmte voelen…… trainingsweekend naar Italië. Jazeker, dat is serieus werk. Voor wie ons kent en/of niet gelooft, zal ik dat eens haarfijn toelichten. Oefening op alle vlakken!

Het was heel goed voor Erik om nog eens de helft van de 1250 kilometer te rijden en daarbij ook regelmatig het stuur uit handen te moeten geven. Rusten in de auto… even iets anders doen dan op de weg letten…. dat laatste was misschien een opgave, de kilometers zeker niet. Goed volbracht, samen met Arjen. En Corine?

De navigatie uit handen geven. En dat in het luchtruim waarbij je eerst moet opstijgen en daarna ook weer moet landen. Vreselijk vervelend, niet leuk, akelig en alle andere superlatieven. Maar wel een hele goede test voor de pilletjes tegen reisziekte. Die hebben gewerkt en zullen dat straks ook doen op zee, als we de walvissafari gaan beleven. Dus Corine is met Francis gaan vliegen, en dat is goed gegaan!

En na de heenreis is het goed vertoeven, in nog beter gezelschap. Met z’n vieren, even ontspannen, fijn bijpraten, lekker eten, even winkelen, paar kerstcadeautjes en natuurlijk wijnen proeven. Voor dat laatste, kijk uit naar mijn blog over onze sponsor VINI.nl. De uitdagingen voor de ScanCT hebben we dan ook uitgebreid besproken met Arjen en Francis, onze reisgenoten in dit superfijne trainingsweekend.

En het navigeren door Erik? en het lange tijd rijden door Corine? Dat hebben we nu niet geoefend, maar jongens, jongens…. we hebben een naam gekregen als team, en we gaan jullie nog verrassen. Team Witte Gij de Weg, gaat op weg, over 39 dagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *